måndag 11 oktober 2010

Just så...

Jag lyckades! Jag rullade ur sängen på denna sidan lunch. En bragd utan dess like.

Jag har inte haft det här problemet förut. Jag har klivit upp när klockan ringt, trots att jag varit hemma och jag har satt igång med mitt jobb (som ju är jobbsök). Jag har ätit ordentligt på fasta tider. Jag har promenerat regelbundet. Jag har varit sådär duktig.

Men nu...

Jag skulle kunna sova hela dagarna om jag bara kunde dämpa den där rösten som kallas Samvetet. Det finns ingen ork. Det finns ingen lust. Det känns så onödigt. Den ena dagen den andra lik. Dessutom mår jag illa.

Nu måste jag ut. Inte åka till Maxi och köpa godis. Göra lite nytta. Jag förstår mig verkligen inte på människor som inte vill jobba! Hur är man funtad!? Idioter!

Ska sätta lite lökar idag. Påskliljor. Sen måste, måste, måste jag engagera mig. Söka. Skriva. Plugga.

3 kommentarer:

  1. Känner igen det där. Att bara vilja sova bort allt. Det gäller att hitta sätt som gör att man börjar må bra igen. Att plugga och att söka jobb blir lätt en dygnetruntkänsla och så glömmer man att ta ledigt och göra roliga saker som fyller en med ny energi.

    SvaraRadera
  2. Precis så är det! Men nu har jag fått ett jobb! De ringde från ett företag jag varit på intervju hos när jag satt och åt middag igår. Äntligen! :D

    SvaraRadera
  3. Ja nu såg jag att du skrivit det i inlägget ovan :) Stort grattis! :)

    SvaraRadera