torsdag 21 oktober 2010

Alexandras Klädutmaning

Innan jag fick mitt nya jobb var min kanske största önskan att kunna köpa massor av nya kläder. Nu när jag snart har en stadig och inte alls oäven inkomst känner jag mer och mer för Alexandras klädutmaning. Den är inte bara bra för plånbok och miljö, den känns även så mycket mer kreativ än att springa in på närmaste klädbutik och shoppa nytt. Det senare kan i princip vem som helst göra men att göra något snyggt av det som ligger inknölat längst in i min garderob – det är en utmaning för fantasin.

Således ska jag:

> Inte köpa något nytt. Med undantag för strumpbyxor. Jag avverkar strumpbyxor på löpande band, i synnerhet när jag nu har två klättersugna ungkatter i huset. Ben är tydligen detsamma som träd.

> Gräva djupare i mina garderober. Allt som inte är för litet ska bäras minst en gång. Bestämmer jag sedan att jag inte gillar plagget ska det läggas i en kasse för transport till den lokala Kupan.

> Köpa en vinterjacka/kappa om det blir för kallt för skinnjackan.

> Om jag behöver köpa något nytt ska jag i första hand se om det går att hitta begagnat.

Eftersom jag är sämst på att ta outfit-bilder, ett resultat av kombinationen ogillar outfit-bilder och kameran klarar bara av att ta bilder utomhus i full dagsljus, kommer det förmodligen inte krylla av sådana här. Men någon ska jag nog lyckas bjuda på ändå.

2 kommentarer:

  1. Jag är också värdelös på outfitbilder, känner mig sjukt obekväm. Men man får lösa det efter bästa förmåga! :)

    SvaraRadera
  2. Det blir en utmaning i sig :)

    SvaraRadera