fredag 8 oktober 2010

Peace!

Ah, fredag idag! Och för första gången på typ jättejättejättelänge känns det verkligen som fredag. Idag ska jag läsa, mysa, kanske yoga lite för att få loss den där låsta skuldran, dricka te, lite vin och bara vara. Jag ska prata för mycket med katterna och låtsas att de förstår precis vad jag säger. Det är enkelt för jag har två pratglada katter som svarar på tilltal. Kanske skriver jag några rader.

Klarade för övrigt min deadline i onsdags, med en hel timmes marginal. Nu ska jag för en gångs skull försöka hålla igång det där måste-skrivandet för kursen. Får jag inte ryggen att sluta krampa snart så blir det dock inte många rader, så på med mysbyxor nu och fram med yoga-cd:n. Någon ryggdoktor har jag inte råd med!

3 kommentarer:

 1. Synd att du inte känner att du har råd med en ryggdoktor, för jösses så bra det är för ryggen att få sig en genomkörare ibland.:(.
  Hoppas dock att yogan fungerar, så att du orkar skriva det du ska.
  Bra jobbat med deadlinen;) SKÖNT att du hann.
  Jag har faktiskt oxå bara suttit i myskläder, under en filt, men ett gäng ljus tända i huset å bara myst hela förmiddagen. Den enda nytta jag gjort var att stoppa i en maskin tvätt;)
  Nu ska jag dock iväg på en lunch med mamma å Simon.
  Ha det så bra å drick inte för många glas vin;) Jag ska oxå ta ett glas el två, men sen får det vara bra;)
  Puss å kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får ordning på din rygg. Se nu till att d sitter bra då du skriver, känner att det är viktigt. Låter som det blir en mysig fredag. Prata med katten tcker jag är bra, de är så förstående. Jag får alltid rätt. Ha de gott./Anette

  SvaraRadera
 3. Sabina:
  Hade jag pengar skulle jag TA mig råd men tydligen måste man betala hyran först...
  Myskläder och tända ljus is the shit, speciellt efter att jag fick ett ryck o städade hela lägenheten (det ska jag säga, är inte det lättaste eftersom jag har världens förmodligen sämsta dammsugare!), nu ska jag bara sitta här och se på hur fint det blev ;o)

  Anette:
  Vilken bra katt du har! Min stora låter inte mig ha rätt varje gång... Haha! Han är en större diva än jag! Tur iaf att man kan skilja på när han håller med och inte.

  SvaraRadera