söndag 16 oktober 2011

Road Rage

IDW Publishing ger oss något att se fram emot i mörka, tråkiga februari! Road Rage blir en historia bestående av totalt fyra seriemagasin där Stephen King och Joe Hill har slagit sina fantastiska skrivarhuvuden ihop till de två första numren. Deras samarbete Throttle är inspirerad av den klassiska Duel, skriven av Richard Matheson (I am Legend). Nu anpassas Throttle alltså till serieformat. De två följande magasinen är inte mindre än en anpassning av nyss nämnda Duel.

Duel är historien om en ensam förare som jagas av en osedd förföljare i långtradare. Throttle följer upp den historien men byter ut den ensamma föraren mot ett motorcykelgäng. Med tanke på vilka författarna är kan vi nog sluta oss till att saker och ting inte är som de först verkar.

Vi har alltså motorcyklar, onda fordon och höga hastigheter, samt några av de bästa skräck- och sci-fi-författare världen har att erbjuda. Inte illa. Inte illa alls. Om magasinen går att få tag på i rimlig tid när de ges ut i USA kan februari visa sig bli betydligt bättre än vanligt. Icke att förglömma är ju biopremiären av The Woman in black samma månad. Februari brukar vara den månad då jag mer än gärna går i ide. Kanske så inte 2012. Håll ögonen öppna för vägbusar.

Bilden är lånad från StephenKing.com, där finns även en länk till IDW.

2 kommentarer:

  1. Vilket spännande samarbete!! Det ser jag också fram emot!!!!

    SvaraRadera
  2. Verkligen spännande! Det bara måste bli bra :D

    SvaraRadera