lördag 1 januari 2011

Till råga på allt väljer Ivanhoe fel tjej i år igen..!

Välkommen till år 2011, året som det var ett sådant ståhej att fira in. Som alla andra år. Jag känner mig precis som igår faktisk, inte det minsta annorlunda och jag är så tråkig att jag inte har några speciella förväntningar på året heller.

the one and only Nyårsgrich

Nej, nyår är inte min helg. Jag tycker mest den är jobbig. Så många förhoppningar som sätts till en enda av årets kvällar. Förhoppningar som aldrig infrias. Om det fanns en nyårets motsvarighet till Grinchen så skulle jag vara en sådan. Jag är en typisk nyårsgrinch!

Vad jag skulle vilja göra ikväll är att krypa upp i soffan och bara mysa. Se massor av filmer, spela tv-spel och läsa bok. Gosa med mina katter. Det får jag inte eftersom jag måste gräva fram min bil, slira iväg till jobbet och syna plaskvåta infusionspåsar hela natten. Det har jag faktiskt inte alls någon lust till.

Mina största ambitioner under kvällen är därför att vinna drömvinsten på Lotto. Så om alla kan hålla alla tummar de har för det (och ett bättre humör) skulle jag vara tacksam.

Med vänliga hälsningar
Muntergöken

2 kommentarer:

 1. Ja du det där med Ivanhoe är ett problem som känns olösligt, jag blir lika sur varje gång å skriker neeeeej ta REBECCA Ist. men näää.

  Är lite av en nyårsgrinch jag med, gillar inte nyår så där jätte mycket faktiskt.

  En perfekt nyår är god mat å skön soffa med en varm filt runt benen, kanske en bra film å gärna somna före tolvslaget;) hehehe
  jaaa jag är tråkigt;)

  Hoppad du hade det bra iaf.

  Pussa å kramar

  SvaraRadera
 2. Ja, precis så ska ett nyår vara! Bra film och soffmys. Filt e bra men ännu bättre att bli värmd av någon annan :)
  När det gäller Ivanhoe så intalar jag mig att Rebecca dumpar honom och inte tvärt om. Lite så är det nog, eftersom hon vägrar gifta sig med en kristen. Det känns bättre på det viset ;)

  Kramen

  SvaraRadera