onsdag 19 januari 2011

Åh, dessa bekymmer

Värken i handbollshjärtat börjar avta efter gårdagens chock. I morgon bara måste Polen besegras, annars kommer smärtan vara olidlig – avancemang till trots. Jag slickar mina sår genom att väcka shoppoholicen i mig. Vad jag vill ha är en kamera. En riktigt bra kamera. Jag har aldrig haft en riktigt bra kamera.

Funderingarna kretsar kring en systemkamera men lets face it – ska den få följa med på långpromenader, till Grönan eller på båtturen måste den vara någotsånär kompakt. En kompaktkamera av det bättre slaget är därför vad jag lutar åt men som alltid är jag beslutsångesten personifierad.

F*ck! Kan hjärnor spontanexplodera? Jag vet ju knappt i vilken ände jag ska börja!

5 kommentarer:

 1. Jag har en super fin systemkamera men tar aldrig med mig den. SÅÅåå irriterad på mig själv, för jag kommer oftast på det när jag är på stället jag skulle vilja ha haft den med på. Men sån är jag.

  Ja du ja du vad säger man. Tänk vad Handboll kan göra för en, sucka.

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Klart du ska ha en riktigt bra kamera! Kanske kan jag hjälpa till? Förresten finns det riktigt riktigt smidiga väskor (och väskor får man ju aldrig för många av) så att den är superkompakt är inte det allra viktigaste! :-D

  *kram*

  SvaraRadera
 3. Sabina:
  Desto gladare va handbollshjärtat jag igår!

  Sara:
  Jag tar emot alla tips jag kan få och nej, väskor kan man sannerligen inte få för många av! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har en Olympus E-420 och jag vet inte om det är någon speciellt bra kamera eftersom jag inte har haft några andra systemkameror att jämföra med, men det som jag gillar bäst med den är just att den är väldigt liten och lätt så att man faktiskt orkar bära med den i handväskan :)

  SvaraRadera
 5. Jag har inga bra erfarenheter av Olympus... Å andra sidan gillar jag alltid dina bilder. Det kan vara värt att kolla på!

  SvaraRadera