lördag 3 november 2012

Bokbloggsjerka 2-5 november

Veckas jerka går på samma tema som de flesta utmaningar denna vecka: Vad ska du ägna dig åt för bokliga aktiviteter under Halloweenhelgen?

Ja, nu var ju Hallween i onsdags (31/10) och då blev det inte mycket bokligt av. Jag jobbade hela dagen och sedan tog jag min feber, min onda hals samt min bankande skalle och däckade i soffan. Hade fixat tjusigt med ljus, pumpor och lite spöken på farstukvisten. Godis innanför dörren. Även om jag har väldigt svårt för att ungar går runt och tigger godis så tycket jag ändå att de som kom rätt dag skulle få cred för det! 
Inte en unge i dök upp...

Nu i helgen, när det är Alla helgons dag och så blir det lite mer bokliga aktiviteter. Jag kämpar med min tegelstensutmaning. Tydligen fungerar inte hjärnan speciellt bra när man blandar B12-brist med feber men jag tar mig så sakteliga framåt. Jobbar fortfarande på Sugar. Det är en rysare i sig att se om jag tar mig igenom min utmaning!

Jag har även skrivit en del inlägg till min 30-dagarsutmaning. De ligger nu schemalagda för den närmaste veckan. Med andra ord - kom tillbaka för mer frosseri i Härskarringen!

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det verkar vara många som vill det. Jag har haft den i hyllan i åratal utan att egentligen reflektera över den. Kände mest att det började bli dags att damma av gamla olästa böcker :)

   Radera
 2. Läste Sugar för ett bra tag sen och blev lite besviken.Den var inte riktigt vad jag hade väntat mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte haft några direkta förväntningar och då är det lättare att inte bli besviken.

   Radera
 3. Det är samma förvirring varenda år och jag tror att folk aldrig kommer att lära sig när Halloween är. De som nu känner sig manade att fira det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag firar gärna Halloween med skräck- maskeradbiten, men jag har svårt för godistiggeriet.

   Radera
 4. Kanske vore något för mig också, att sätta upp mål för läsandet så man kom någonstans :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planer är bra! Jag är dock expert på att inte följa dem :)

   Radera
 5. Det har inte alls slagit igenom med godistiggeri kring Halloween här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte här heller tydligen :)
   Jag har inget emot barn som ritar påskkort och går runt som påskkärringar på Skärtorsdagen men jag tycker de kan hålla sig till det tillfället. Vi behöver inte fler!

   Radera
 6. Ja, här var det stor förvirring kring när Halloween egentligen var. Förra helgen gick ungarna ut både fredag, lördg och söndag. Ingen såg jag på själva dagen men flera verkar har firat även den här helgen. Jaja.

  Sugar läste jag för ett tag sedan och gillade mycket! Hoppas du tar dig igenom! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns bra att det där med godistiggeriet börjar ebba ut. Halloweenfester och maskerader kan jag ha varje dag om det ska vara så :)

   Jag tar mig nog igenom. Har bara inte haft tid att läsa men det känns som det är på väg att vända nu.

   Radera