onsdag 15 september 2010

Alla barnen har Facebook utom Siv för hon har ett liv

Jag har en add-on till Firefox som gör att att jag ute i vänsterkanten kan se aktiviteten på FB, Twitter, vissa bloggar etc. utan att behöva vara inloggad. Det tycker jag är jättepraktiskt (tror jag), i synnerhet när jag spelar dataspel. Dataspelande som inte är online är liksom väldigt isolerande.

Nu kan jag konstatera att det inte är jättepraktiskt när man pluggar online för självklart blir man indragen (med våld och helt emot sin vilja) i massor av spännande diskussioner om, ja – rosa hår och sådant viktigt. Det kommer helt enkelt få bli så att jag, min vana trogen skriver och lämnar in uppgifterna mitt i natten när alla andra sover. Att missa något på viktiga platser som FB är ju faktiskt helt uteslutet!

3 kommentarer:

  1. Jag har haft en dator utan internet och en med bara för att kunna bibehålla koncentrationen. Tyvärr har jag råkat skaffa en till internetsladd vilket försvårar alla goda föresatser.

    SvaraRadera
  2. Det där med dator utan internet är inte helt fel, tyvärr blir det lite svårare när halva kursen är uppbyggd på att kommunicera med sina klasskamrater via internet.

    SvaraRadera
  3. Ja, det ställer ju till det :) Kanske man kan installera något slags tidslås på vissa sidor :)

    SvaraRadera