torsdag 19 augusti 2010

Egentligen borde de heta Vampyr och Liten Vampyr

En vanlig natt i huset innebär att den stora divan aka Monster är ute och jagar och den lilla kattfan aka Zombie sover på sin kudde i min säng (och flyttar man kudden flyttar katten efter, den är definitivt hans och jag blir nog illa tvungen att skaffa mig en ny). Så inte i natt. Jag gissar att spöregnet var boven. Båda katterna var inne och sov på vardagsrumsmattan.


Ett Monster på jakt

Till en början.

Vid tretiden vaknar jag av att det kommer två katter tassandes på led, spinnande som första klassens spinnrockar. De har ögonen rakt på mig, hoppar upp i sängen och lägger sig runt mig. De spinner oavbrutet.

En Zombie spanar in sitt byte

Jag vet inte om jag ska tycka det är mysigt att de vill gosa eller om jag ska bli livrädd eftersom de beter sig som värtsa vampyrkatterna. Ni vet, de försöker tjusa en för att få komma nära och när man minst anar det så sitter de i halsvenen. En ganska overklig känsla. Minst sagt obehagligt men jag får väl skylla mig själv som döpt dem till namnen de bär.

2 kommentarer:

  1. HAhaha... Var glad att det är två spinnande katter och inte ett monster till hund som kommer upp, för det hade jag vid 3-tiden... men var på din vakt och lägg vitlök i sängen ;-)
    //Helena

    SvaraRadera
  2. Haha, det kanske jag borde göra för vitlök gillar de inte (vilket får mig att luta lite extra åt den där vampyr-teorin).

    SvaraRadera