tisdag 20 december 2011

Sagan om den försummade bloggen

Det var en gång en blogg som tillhörde en mycket tankspridd tös. Den fick periodvis gott om uppmärksamhet men titt som tätt prioriterades bloggen helt enkelt bort. Såhär inför julen kände sig bloggen stundvis riktigt ensam, eftersom dess tankspridda tös var fullt upptagen med julstök och annat tidskrävande. Tösen hade lite dåligt samvete för detta men trots det hade dygnet bara 24 timmar. 
Tösen lovade dock bloggen att den snart skulle bli ompysslad. En hel del böcker låg på hög för att bli recenserade, en årssammanfattning skulle skrivas och nya utmaningar antas. Bara bloggen inte gav upp hoppet, lovade tösen. Så skulle hon snart vara tillbaka igen.

Och när tösen väl är tillbaka får vi hoppas att hon har hittat datorkabeln till sin kamera så att hon kan dokumentera det bokpaket hon ännu väntar på. Kanske kan hon få med lite bilder på när hon och Monster-katten slog in paket till en annan bloggare. Kattfan var väldigt hjälpsam och låg mitt i paketet...

2 kommentarer:

  1. Ja, katter har en tendens till att vara med på ett hörn i alla situationer. De är ju så oerhört hjälpsamma och nyfikna.

    Tack för bokpaketet.Jag började med Bradbury. Nu har jag inte hunnit läsa så mycket än men han har har verkligen ett målande språk som inte kom fram på samma sätt i Fahrenheit, så det ska bli kul att läsa vidare.

    SvaraRadera
  2. Well done Sherlock!
    Bradbury blir bra till jul. Det blir inte lika mycket gråtande till den :)

    SvaraRadera