tisdag 16 juni 2015

Ett livstecken

Snart snart är det semester! Maj är alltid en hektiskt månad i vår familj men i år har även april och juni varit fullsmockade. Det har varit födelsedagar (jämna och ojämna), examensfirande, möhippor och allmänna helgdagar. Som arbetande på ett läkemedelsföretag är jag van vid myndighetsinspektioner men just under en av de mest hektiska perioderna på året valde ungefär halva världen att hälsa på.

Utöver det var min närmsta kollega sjuk i ett par veckor och jag fick sköta hela rulliansen på egen hand utan att veta hur länge det skulle vara. När jag, de senaste veckorna, försökt återuppta bloggandet har jag mötts av en begynnande ångest och en tvärvägrande hjärna. Nej. Nope. Icke!

Jag har läst (om än lååångsamt), handarbetat och sett om samtliga säsonger av Criminal minds men bloggosfären och jag var tvungna att ta en paus. Att försöka sätta ord på pränt har varit stört omöjligt. Nu tror jag att jag och hjärnan är på i stort sett samma våglängd, dvs hjärnan har återhämtat någotsånär och kreativiteten är så sakteliga på väg tillbaka. Nu vill och orkar jag ta tag i skrivandet igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar