onsdag 2 september 2015

En lägesuppdatering i enkätformat

Det är rörigt just nu, men i och med kursen som började i måndags måste jag planera mitt läsande. Jösses! Planera? Vi börjar med att skaffa oss lite koll på nuläget.
 
Läser just nu: Allt det där jag sa till dig var sant av Amanda Svensson
Läste just ut: Om konsten att läsa och skriva av Olof Lagercrantz
Läser snart: Henning Mankells Mördare utan ansikte.
Senaste boken jag fick: Senast jag fick böcker var det tre, Släktet-trilogin av Chuck Hogan och Guillermo del Toro.
Senaste väldigt övertygande recensioner: Nej, jag kan inte säga att jag har något på denna. Just nu tittar jag enbart på läslistan till min kurs.
Biblioteksböcker: Jag har en hemma och det är den jag läser nu. Gissar att det blir mer lånat under hösten.
Böcker som funnits på min att läsa snart-lista i över ett år: Många. Så många! Mary Shelleys Den sista människan, Raymond E. Feists Daughter of the Empire och George R.R Martins Svärdets makt, för att nämna några.
En bok jag sparar till en riktigt dålig dag: Omläsningen av Neil Gaimans Neverwhere. Gaiman kan få vilken dag som helst att bli alldeles underbar.
Högst upp på önskelistan just nu: Lite mindre jobb och mer fritid?
Ser fram emot: Jag borde skriva "att komma igång med skrivandet" men, helt ärligt, just nu ser jag bara fram emot en god natt sömn!

2 kommentarer:

 1. Ibland är det svårt att hitta tid till läsning, men förr eller senare så kommer man tillbaka. :) Amanda Svensson hoppas jag för övrigt på att få tid till att läsa snart. Hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördelen med just "Allt jag sa till dig...", jag kan inte svara för hennes tidigare böcker för dem har jag inte läst, är att den gick väldigt fort att läsa utan att det på något sätt förminskade läsupplevelsen.
   Vad som tog längre tid var förstås att analysera den så grundligt som en kurs i litteraturvetenskap kräver ;-)

   Radera