tisdag 5 juni 2012

Ska vi prata om maj?

Alltså maj månad är den värsta, stressigaste, djävligaste, underbaraste, vackraste månaden som finns. Alla (och jag menar verkligen alla!) fyller år och födelsedagar utgör ändå bara en bråkdel av tillställningarna. Och så ska man hinna njuta av våren också, eftersom man som blek svensk är ganska svältfödd på sol vid det här laget. Det gäller liksom att komma till jobbet på måndag morgon och vara den som lyckats lapa mest sol under helgen. Ingen press! 

Maj är helt jävla hemsk och alldeles underbar! Vacker som få men kanske inte den bästa månaden för den berömda egentiden. Så vad gör ni på nationaldagen? Personligen ska jag, nu när maj är till ända, sitta hemma i soffan, läsa, dricka vin och bara vara med mig, min bok och mina katter. Egentid ftw!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du har/haft en trevlig lugn dag. Själv sitter jag som ett stök i fåtöljen efter en tuff dag på jobbet!!/anette

    SvaraRadera
  2. Åh, det var lugnt och skönt! Borde ha dammsugit, tvättat, klippt gräs osv men jag hade sådant bra flyt med att göra ingenting så jag fortsatte med det. Tog lite paus i slappandet när mapa och mormor kom på besök vid lunch. Trevligt, trevlig! Det var en välbehövlig vila!

    SvaraRadera